Boende

Hotel Riviera Strand

Hotel Riviera Strand är en ny familjeoas direkt vid stranden. Låt havet, sanden och naturen inspirera till tid tillsammans. På och runt hela vår resort finns miljöer till aktiviteter, lek och äventyr och platser där du kan dra dig tillbaka och njuta av lugnet. Allt detta med en känsla av lyx och komfort. Med strålande utsikt över havet och med naturen utanför dörren kan vi erbjuda aktiva möten, där du kan kombinera äventyr och avslappning. Här möts du alltid av personlig värme i ett hotell som är byggt för att umgås i.
Varmt välkommen!
Besök Hotel Riviera Strand hemsida
20% rabatt på ordinarie pris på logi/frukost samt tillgång till pool-hus och gym.

Bjäre Golfklubb Hotel & Lodge

Högst upp på Hallandsåsen hittar ni Bjäre Golfklubb Hotel & Lodge där du kan njuta av en lantlig idyll utöver det vanliga i en mycket naturskön miljö och med en fantastisk utsikt. Bor ni på Bjäre Golfklubb har ni aldrig längre än 100 m till någon av de faciliteter vi erbjuder. Det finns 8 dubbelrum belägna i längorna intill huvudbyggnaden. Rummen har hotellstandard med dusch, WC och LED TV med Viasat golf på rummen, internet ingår. Lodgerna, St Andrews eller Pebble Beach är belägna i huvudbyggnaden. Där delar 5 respektive 4 dubbelrum på ett antal duschar och toaletter samt sällskapsrum med LED TV med Viasat Golf, internet ingår.Bjäre Golfklubb Hotel & Lodge hemsidaHotellet pris per dubbelrum/natten 990krLodgen pris per dubbelum/natten 890kr

Åkagårdens Lodge

Åkagårdens Lodge ligger vackert belägen i nordvästra Skåne och där närmaste granne är Åkagårdens Golfklubb. Boendet är gemytligt och trivsamt och har ett perfekt läge mitt på Bjärehalvön. Åkagårdens Lodge erbjuder ett perfekt boende för golfgäng, grupper, familjer m.m.
Mer information om Åkagårdens Lodge hittar du här!
10% rabatt på boendet om du bokar du ditt boende hos oss under JuniorGolf@Båstad.

Torekov Camping

First Camp Torekov ligger precis nere vid Kattegatt i en av Sveriges populäraste sommarorter.
Hemsida Torekovs Camping

Båstad Camping

Det är en lugn och rofylld camping med hög personlig service, direkt från hjärtat där vi sätter våra gäster i centrum.
Hemsida Båstad Camping

Vandrarhem

På Båstad Turism och Näringslivs hemsida hittar du mer information om boende samt vad du och din familj kan göra under er vistelse på Bjärehalvön.
Båstad Turistbyrå

Apelrydskolan

Apelrydskolan erbjuder dubbelrum.
Läs mer här!

Samla dina kompisar och tävla på juniorgolf@båstad