Hotel riviera strand

Hotel Riviera Strand är familjeoas direkt vid stranden. Låt havet, sanden och naturen inspirera till tid tillsammans. På och runt hela vår resort finns miljöer till aktiviteter, lek och äventyr och platser där du kan dra dig tillbaka och njuta av lugnet. Allt detta med en känsla av lyx och komfort. Med strålande utsikt över havet och med naturen utanför dörren kan vi erbjuda aktiva möten, där du kan kombinera äventyr och avslappning. Här möts du alltid av personlig värme i ett hotell som är byggt för att umgås i. 

Besök Hotel Riviera Strands Hemsida

 

Hus 57 - Ängelholm

Vårt koncept bygger på tankarna kring ett modernt och familjärt townhouse, och i restaurangen står rätter med "skandinordisk" touch på menyn.

För bokning: bokning@hus57.se alt 0431-575700

Mer information om hotellet finns på deras hemsida 

Bjäre Golfklubb Hotel & Lodge

Högst upp på Hallandsåsen hittar ni Bjäre Golfklubb Hotel & Lodge där du kan njuta av en lantlig idyll utöver det vanliga i en mycket naturskön miljö och med en fantastisk utsikt. Bor ni på Bjäre Golfklubb har ni aldrig längre än 100 m till någon av de faciliteter vi erbjuder. 

Läs mer på hemsidan

Åkagårdens Lodge

Åkagårdens Lodge ligger vackert belägen i Nordvästra Skåne och där närmaste granne är Åkagårdens GK. Boendet är gemytligt och trivsamt och har ett perfekt läge mitt på Bjärehalvön. I Lodgen kan man bo upp till 8 personer. 

Besök Lodgens hemsida

Torekov Camping

First Camp torekov ligger precis utanför Torekov.

Hemsida Torekovs Camping

Båstad camping

Det är en lugn och rofylld camping med hög personlig service, direkt från hjärtat där vi sätter våra gäster i centrum.

Hemsida Båstad Camping

Vandrarhem

På Båstad Turism och Näringslivs hemsida hittar du mer information om boende samt vad du och familj kan göra under er vistelse på Bjärehalvön.

Apelrydskolan

Apelrydskolan erbjuder dubbelrum.
Läs mer här!

Samla dina kompisar och tävla på juniorgolf@båstad